Ihastuttava Mini Aisling




Jokin aika sitten ihan sattumalta törmäsin suloiseen ja ihanaan Mini Aislingiin selaillessani nettiä.
Itse arvostan kaunista yksinkertaisuutta ja luonnollisia ja vaaleita sävyjä kaikessa, mitä Oliverille ostan.
Löysin nettikaupasta mm. aivan ihania puuleluja ja olinkin haaveillut ostavani Oliverille jonkun kivan palikkatornin, kunhan sopiva osuisi kohdalle.
 Ja täältähän meille löytyikin juuri täydellinen sellainen!
Selasin tietysti muutkin tuotteet läpi ja niinpä toivelistalle kasaantuikin vino pino eri tuotteita, jotka aion Oliverille vielä hankkia.




Mini Aislingin valikoimasta löytyy kaikkea ihanaa lapselle vaatteista aina lastenhuoneen sisustukseen ja ruokailuun saakka.
Kaikki tuotteet sopivat hyvin toisiinsa ja ne ovat helppoja yhdistellä keskenään pehmeine, murrettuine ja neutraaleine sävyineen.
Yrityksen takana toimii upea kahden lapsen äiti, jonka intohimo työtänsä ja arvostus käsityötä kohtaan näkyy selvästi tuotteiden kirjossa.
Yritys siis tarjoaa arkeen tarkoitettuja, yksinkertaisen kauniita tuotteita, jotka samalla kuitenkin pienine yksityiskohtineen vaalivat lapsen aisteja.
Tuotteet on tarkasti valittu pien- tai perheyrityksiltä, joille luonnonmukaisuus, kestävät materiaalit, myrkyttömyys ja ekologisuus ovat tärkeitä.
Kaikkia valikoiman tuotemerkkejä myös yhdistää laadukkaat materiaalit, sekä eettisen tuotantotavan tukeminen.









Sain upean mahdollisuuden tehdä yhteistyötä Mini Aislingin kanssa ja koska puulelut olivat mieleen, halusin ja sainkin luvan valita niistä kaksi mieluista.
Tietysti, kun puutorni oli toiveissa Oliverille hankkia, valikoitui se heti ensimmäiseksi ostoskoriin ja toiseksi valitsin kauniin geometrisen puuhelistimen.
Kun odotettu paketti postissa viimein saapui, ihan hihkuin innosta kun lelut olivat niin kauniita!
Ne olivat vielä kauniimpia kuin kuvissa!
Lelut tuntuivat todella sileiltä ja laadukkailta käsissä.
Niistä oikein huokui valmistajan intohimo työtänsä kohtaan ja arvostus kauniiseen, yksinkertaiseen designiin, joka hivelee sekä lapsen että äidin aisteja.
Näillä todellakin Oliverin kelpaa leikkiä ja ne on helppo myöskin säilyttää esillä osana Oliverin huoneen sisustusta kauniin ulkomuotonsa vuoksi.







Vaikka paljon ostankin ketjuliikkeistä tavaraa, haluaisin enemmän tukea pienyrittäjiä, sekä kotimaisia ja/tai käsityöllä valmistettuja tuotteita.
On silti ihanaa, että itsekin edes pienellä osalla pystyy tukemaan tällaisia valmistajia tai yrityksiä.
Pienikin tuki on vähän eteenpäin.



-Miia

Ei kommentteja